• Welcome to the Fable Community Forum!

    We're a group of fans who are passionate about the Fable series and video gaming.

    Register Log in

Q and A?

xx_kiLLaz_xx

I love fable!!
Joined
Mar 17, 2015
Messages
6
Reaction score
0
Points
2
Recently I bought a new PC and installed fable TLC on it. I had fable on my PC before and I want to import old save files on new PC. However, when I upload files to mediafire and try to redownload on to c/documents/my games/fable it dosent work! Any help would be appreciated. Thanks,

kiLLaz
 

Dark Drakan

Well-Known Member
Guildmaster
Town Guard
Premium
Joined
Feb 6, 2006
Messages
25,625
Reaction score
2,343
Points
365
Age
35
Would it not be easier to put them on a USB and copy them that way?
 

xx_kiLLaz_xx

I love fable!!
Joined
Mar 17, 2015
Messages
6
Reaction score
0
Points
2
yeah, the point is when i copy the saves onto My Games/Fable/xx_kiLLaz_xx/saves or whatever it dosen't work!
 

Dark Drakan

Well-Known Member
Guildmaster
Town Guard
Premium
Joined
Feb 6, 2006
Messages
25,625
Reaction score
2,343
Points
365
Age
35
yeah, the point is when i copy the saves onto My Games/Fable/xx_kiLLaz_xx/saves or whatever it dosen't work!

Have you made sure the location you have copied them into is the same (usually C:\Documents and Settings\*username*\My Documents\My Games\Fable\Saves) and is the profile name the same too?
 

xx_kiLLaz_xx

I love fable!!
Joined
Mar 17, 2015
Messages
6
Reaction score
0
Points
2
Yes the path is correct. I only have 1 profile, so when i try to copy saves it doesn't work
 

xx_kiLLaz_xx

I love fable!!
Joined
Mar 17, 2015
Messages
6
Reaction score
0
Points
2
sorry my message wasn't clear. My path is as follows:C:\Users\Killaz\Documents\My Games\Fable\Saves\xx_kiLLaz_xx

So when i try to copy saves to this path it doesn't work. And yes, I have copied all the save files including Autosave, Autosave.qs, Autosave.qs.hs, profile.bin.

Thanks
 

Quistrix

I can’t believe it’s not queenofdisco!
Town Guard
Premium
Joined
Sep 25, 2010
Messages
3,528
Reaction score
2,446
Points
285
Something you can try is removing that profile you made (back it up somewhere), and instead start a new game and profile. The game should then generate new save files in a new profile folder after you've saved your game. Then exit the game and copy over your old files overwriting the new ones and see if that works.
 

Dark Drakan

Well-Known Member
Guildmaster
Town Guard
Premium
Joined
Feb 6, 2006
Messages
25,625
Reaction score
2,343
Points
365
Age
35
sorry my message wasn't clear. My path is as follows:C:\Users\Killaz\Documents\My Games\Fable\Saves\xx_kiLLaz_xx

So when i try to copy saves to this path it doesn't work. And yes, I have copied all the save files including Autosave, Autosave.qs, Autosave.qs.hs, profile.bin.

Thanks

Tried copying the entire folder and overwriting the new folder location on the new machine (checking they are named the exact same thing)? Might be worth seeing if the old profile folder can be copied over too.
 

xx_kiLLaz_xx

I love fable!!
Joined
Mar 17, 2015
Messages
6
Reaction score
0
Points
2
forget it. Is there anybody who would be willing to upload save files. (The game must be complete)
 
Top